یکی از روشهای زیبا کردن ناخن کاشت ناخن است؛ روشی که امروزه مورد توجه بسیاری از خانمها قرار گرفته و افرادی آموزش دیده و متخصص در این زمینه وجود دارند که ان کار را به روشی اصولی و حرفهای انجام میدهند. در میان روش های گوناگون کاشت ناخن، کاشت ناخن پودری به نوعی می توان گفت کاشت مادر است و دوام بیشتری نسبت به روش های دیگر دارد. البته دوام هر کدام از روش های کاشت ناخن به نحوه کاشت ناخن و مواد اولیه مرغوب دارد. اگر در مناطق شرجی زندگی می کنید، روش کاشت ژله ای برای شما مناسب تر است و حدود یک ماه دوام دارد. از محبوب ترین و پر استفاده ترین انواع کاشت ناخن، مدل کاشت پودری میباشد که انواع کاشت ناخن پودری به پودر کاشت کریستالی، پودر کاشت پینک یا صورتی، پودر کاشت کاور یا پوشاننده، پودر کاشت رنگی تقسیم بندی می شود.
- البته این موارد به شکل ناخنهای طبیعی شما و همچنین مهارت ناخنکار بستگی دارد.
- در ضمن سلامت ناخن های شما خیلی مهم است و نیلسا هم ناجی ناخن های شما می باشد، پس عجله کنید تا دیر نشده این سلامتی را دوباره به دستان خود بازگردانید و ناخن های بسیار زیبا تری داشته باشید.
- در واقع به کمک سوهان برقی سطح ناخن ها را کمی زبر و ناصاف می کنید.
- آیا روش کاشت دیگری را میشناسید که دوست داشته باشید، بیشتر درباره آن بدانید؟ برایمان کامنت بگذارید.
3- طراحی رنگارنگ ناخن ها جلوه زیبا و شادابی به ناخن ها می دهد. اگر شما طرفدار طراحی ناخن ها رنگی هستید می توانید رنگ های مورد علاقه خود را با یک دیگر ترکیب کرده و به شکل ستاره ناخن ها را طراحی نمایید. طراحی رنگارنگ ناخن ها در فصل تابستان بسیار مورد علاقه دختران قرار می گیرد. وقتی موضوع صحبت درباره عوارض کاشت ناخن باشد، احتمالا شما از داشتن عوارض این کار خیلی هم متعجب نخواهید شد. زیرا همانطور که میدانید تمام کارهایی که با آنها به صورت مصنوعی قصد تقویت یا زیباتر شدن داریم، در کنار فوایدشان عوارض و مضراتی هم خواهند داشت.
چگونه از شکنندگی ناخن جلوگیری کنیم
یکی از قسمت هایی که خانم ها علاقه ی زیادی به زیبا نشان دادن آن دارند ناخن ها می باشند. برای این که ناخن ها و در نهایت دست های خود را زیباتر نشان دهند اقدام به کاشت ناخن می کنند. زمانی که شما قصد کاشتن ناخن را دارید باید با یک سری مطالب در این زمینه و همچنین با انواع روش های این کار آشنا شوید. برخی روش های مختلف کاشتن ناخن عبارتند از کاشت ناخن قالبی، پودری، ژله ای، میکس، فیبر یا گیاهی، دیپینگ، گریم، سیلک، بیبی بومر و کاشت هایلایت، تیپ گذاری، کروم، ماربل و بسیاری انواع دیگر. کاشت ناخن مراحل خاص خود را دارد که به ترتیب عبارتند از آماده سازی پودر کاشتن ناخن، زیرسازی ناخن، استفاده از پرایمر ناخن، چسباندن ناخن، مرحله ی آخر نیز کاشتن ناخن می باشد.
سپس با توجه به بلندی مورد نظر شما و اندازه گیری هایی که روی فرمر حک شده است، مواد گذاری شده و سپس سوهان کشی می شود. این نوع از کاشت برای کسانی که ناخن های طبیعی نسبتا بلندی دارند مناسب است. نسبت به مجله خبری میکاپ با تیپ باید گفت که فرمر دارای محبوبیت و دوام بیشتری می باشد. یکی دیگر از روشهای کاشت ناخن در منزل بدون وسیله، کاشت پلی ژل با استفاده از تیپ یا قالب است. در این روش کاشت، مواد گذاری در قالب انجام میشود و شما باید از هارد ژل استفاده کنید. استفاده از پلی ژل نمونهای از آموزش کاشت ناخن در خانه بدون دستگاه است که در این دوران کرونا میتوانید با کمی دقت و تمرین به راحتی آن را انجام دهید.
کاشت ناخن با توجه به فرم ناخن ها
اگر در کاشت پودری، مواد کمی به کار رود، امکان ایجاد ترک در ناخن کاشت وجود دارد. یکی از مهم ترین عوارض کاشت ناخن، التهاب دور ناخن، خرد شدن ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و تغییر رنگ ناخن از بستر آن (انیکولیز) است. اگر خیلی حوصله منتظر ماندن ندارید، بهتر است این نوع کاشت ناخن را انتخاب نکنید. کاشت ناخن پودری برای کسانی مناسب است که حوصله و وقت کافی دارند؛ زیرا تقریباً یک ساعت و نیم وقت می گیرد. کاشت ناخن به مدل های مختلفی از جمله پودری، قالبی، اکلیلی، سیلک و… تقسیم یندی می شود که در این مقاله درمورد هر یک از مدل های کاشت ناخن صحبت کرده ایم. پس این نیاز در آن ها به وجود میآید که به وسیله کاشت ناخن طبیعی این مشکل را برطرف کنند.
تیپ گذاری ناخن پا