علاوه بر این، اکثر بردها دارای ورودی برق نیستند و بنابراین امکان پشتیبانی از هاردهای اینترنال 3.5 اینچی را ندارند. استفاده از این روش برای تبدیل هارد اینترنال 2.5 به اکسترنال در برخی مواقع میتواند بهترین گزینه باشد. مهمترین مزیت این روش در ابعاد و قابلیت حمل بسیار بالا است که امکان تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال را در هر شرایطی میسر میکند.
سرعت چرخش هارد
هرچند در زمان جابجایی، هاردهای اکسترنال به مراقبت ویژه نیاز است و میبایست از ورود ضربه به آن جلوگیری شود. اکثر مخاطبین محتوا و همچنین اطلاعاتی دارند که قصد دارند برای همیشه از آن مراقبت کنند که معمولا داشتن یک هارد اکسترنال برای این افراد بسیار مهم است. تولیدکنندگان دیسکها سخت ظرفیت دیسکها را با استفاده از پیشوندهای سیستم SI مگا، گیگا، ترا معین میکنند که به اختصار به صورت M, G، T بیان میشوند. اگر از قبل درایوی روی سیستم وجود دارد، انشعابهای کابل قدیمی را بررسی کنید، چون این کابلها معمولاً چند انشعاب دارند که میتوان برای چندین درایو استفاده کرد. اگر منبع تغذیه هیچ اتصال ساتای آزادی ندارد، باید از یک مبدل برای تقسیم کردن یکی از کابلها به دو کابل استفاده کنید.
هارد چیست؟ انواع، کاربرد و مزایا و معایب آن
چه بخواهید این درایوها را روی رایانه دسکتاپ نصب بکنید و چه لپتاپ، در هر صورت باید براکت 2.5 اینچی تهیه کنید. این قسمت، قطعه ای بسیار ظریف و فلزی می باشد که هد بر روی آن نصب شده است. نحوه قرار گیری این بازو بدین گونه است که بر روی هر دیسک به ازای هر هد یک بازوی مکانیکی وجود دارد که پس از اتصال قسمت چرخان بازو به هسته اصلی یا همان مغز هارد دیسک منتهی می شوند. در مقابل نحوه اتصال و نوع انتقال اطلاعات هارد اینترنال بسیار متفاوت تر است و
به آسانی انتقال اطلاعات هارد اکسترنال نیست. هاردهای دسکتاپ معمولا گزینه مناسبی برای حمل نیستند و
به همین دلیل هارد اکسترنال دسکتاپ در میان انواع هارد اکسترنال های موجود طرفداران کمتری دارند. معمولا ارتقای این هاردها در کامپیوترهای شخصی به آسانی انجام می شود؛
اما برای تعویض و ارتقای هارد اینترنال لپ تاپ باید دانش و مهارت کافی داشته باشید.
هارد دیسکهای داخلی در یک محفظه درایو قرار دارند که با استفاده از کابل ATA، SCSI یا SATA به مادربرد متصل میشوند. زمانی که شما یک کامپیوتر و یا لپ تاپ را خریداری می کنید بدون شک باید دارای فضایی برای ذخیره سازی داده ها، برنامه ها و فایل ها را داشته باشید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن اطلاعات دیجیتالی خود را نگه داری کند. با این وجود یکی از متداول ترین سوالی که برای شما پیش می آید این خواهد بود که هارد دیسک چیست، که در پاسخ می توان گفت هارد یک قطعه سخت افزاری در هر کامپیوتر و سیستمی است که وظیفه اصلی آن محافظت و ذخیره سازی تمامی داده ها و محتوا می باشد. در ادامه این نوشته ما سعی بر آن داریم که شما را با انواع هارد و کارایی هر کدام از آنها برای استفاده و ذخیره سازی بیشتر آشنا کنیم.
- نام هایی مثل IDE و ATA و PATA اغلب به رابطی قدیمی اشاره دارند که نحوه انتفال داده در آن به صورت موازی (در کنار یکدیگر) است.
- هارد های اینترنال از طریق کابل های دیتا (IDE , SATA , SCSI SAS) به روی مادبرد و یک پورت برق از پاور وصل میشوند و هاردهای اکسترنال هم از طریق پورت USB به کامپیوتر یا دستگاه های دیگر قابل اتصال هستند.
- به طور کلی با ضمانت 5 ساله و قیمت مناسب به راحتی میتوان فهمید که چرا این مدل درایو یکی از بهترین هارد دیسکهایی است که امروزه میتوانید خریداری کنید.
- هارد در دوربینهای مداربسته و سیستمهای امنیتی نقش مهم و حیاتی دارند که هموارد پیشنهاد میکنیم تا از بهترین هارد دوربین مداربسته استفاده کنید.
- یکی از عمده تفاوت های هاردهای HDD و SSD در زمان ذخیره سازی اطلاعات می باشد که معمولا هارد دیسک های SSD دو برابر بیشتر داده ها را به نسبت هاردهای HDD حفظ و نگهداری می کنند.
- زیرا تمامی اطلاعات از جمله سیستم عامل (Operating System)، فایل های شخصی ، برنامه ها و دیگر اطلاعات بر روی هارد دیسک قرار دارند .
تفسیر کردن به این معنا می باشد که هارد دیسک متوجه می شود که طبق دستور داده شده ، مکان داده مورد نظر در کجا قرار داشته و طبق آن عمل خواندن یا نوشتن شروع می شود . زمانی که سیستم عامل یا یکی از قطعات سخت افزاری نیاز به ذخیره کردن داده یا دریافت آن داده ها را دارند ، دیسک کنترلر وارد عمل می شود و دستور مورد نظر را برای کنترل کننده مرکزی ارسال می کند . دادههای ارسال شده به هارد دیسک و خواندن آنها توسط کنترل کننده دیسک تفسیر می شود. این دستگاه به هارد میگوید که چه کاری انجام دهد و چگونه اجزای آن را جابجا کند.